Cele mai mari animale domestice din lume - pisica de 13 kilograme şi câinele uriaş

Cele mai mari animale domestice din lume - pisica de 13 kilograme şi câinele uriaş

Unul dintre cele mai mari animale domestice din lume

Cele mai mari animale domestice din lume pot fi câini, pisici sau broaşte ţestoase. E drept că unii şi-au ţinut caii în casă, dar acestea sunt doar cazurile extreme.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele mai mari animale domestice din lume - Capibara

 
Gary are 50 de kilograme şi este cea mai mare rozătoare domestică. Capibara se găseşte de obicei în America de Sud, dar Gary a fost adoptat de o familie din Texas. 
 
Gary trăieşte în casă şi îi place să înoate cu stăpânii săi în piscină. Deoarece un capibara stă foarte mult timp în apă, stăpânii săi au construit o piscină pentru el. 
 
De asemenea, Gary doarme în propriul lui pat şi interacţionează cu celelalte animale - un cal, iepuri, ţestoase, câini  şi pisici. 
 

Cele mai mari animale domestice din lume - ţestoasa

 
Sammy are 51 de kilograme şi este o ţestoasă africană ce trăieşte în San Francisco. 
 
Stăpânul este său este un jucător de fotbal america, numit Colin Rand Kaepernick. 
 
Ţestoasa a fost primită de Colin acum 15 ani, iar de atunci a crescut la dimensiuni extrem de mari. Se hrăneşte zilnic cu mere şi salate. 
 

Cele mai mari animale domestice din lume - iepurele

 
Ralph este un iepure de şase ani, care trăieşte în Marea Britanie. Cântăreşte 24 de kilograme şi a fost numit cel mai mare iepure din 2013, titlu pe care îl deţinea şi în 2010. 
 
Pentru a-şi hrăni animalul de casă, stăpâna sa cheltuie aproximativ 75 de dolari pe săptămână. Iepurele trebuie hrănit cu salată, broccoli, castravete, morcovi, porumb dulce şi pâine. 
 
Ralph are o familie genetică predispusă la gigantism. Mama sa, Amy, a fost cel mai mare iepure din lume, dar a murit în 2008.
 
 

Cele mai mari animale domestice din lume - pisica

 
Pisica Ulric are 13 kilograme şi o privire duşmănoasă. E o pisică norvegiană de pădure şi e de două ori mai mare decât ar fi normal. 
 
Ulric iubeşte mâncarea şi dacă nu este mulţumit de mâncarea pe care o oferă stăpânii, ia din bolul surorii sale. 
 
Proprietarul pisicii, un britanic din Dorchester, a încercat să plimbe pisica în lesă sau să o ţină legată. 
 

Cele mai mari animale domestice din lume - câine

 
Giant George era cel mai mare câine din lume, dar a murit între timp. Avea 109 centimetri înălţime şi deţinea două recorduri mondiale: cel mai înalt câine în viaţă şi cel mai înalt câine din istorie, până în 2010. 
 
George a participat la Oprah Winfrey Show şi la alte emisiuni şi a devenit foarte popular pe internet. 
 
Giang George a murit la vârsta de opt ani. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările