Sether, un start-up românesc, lansează sether.com, o platformă de monitorizare digitală

Sether, un start-up românesc, lansează sether.com, o platformă de monitorizare digitală

CAPTURĂ Sether.com

Sether, un start-up românesc parte a companiei Mware Solutions, lansează sether.com, platformă profesională pentru digital marketing care oferă utilizatorilor posibilitatea de a monitoriza campaniile, menţiunile şi recenziile din online pentru produse şi branduri într-un singur ecran .

Ştiri pe aceeaşi temă

Platforma este o soluţie completă pentru monitorizare rapidă, concepută pentru a facilita activitatea specialiştilor în marketing, brand managerilor, agenţiilor şi oamenilor de afaceri care doresc să îmbunătăţească amprenta digitală a brandurilor de care sunt responsabili, folosind analize de date actualizate în timp real despre campanii şi cuvinte cheie relevante.

Sether este un start-up din industria ”MarTech”, cu peste 8 ani de experienţă în marketing, machine learning, big data şi alte tehnologii de ultimă oră. Echipa Sether a creat o experienţă de utilizare fluidă, acordând o atenţie suplimentară designului ecranului principal care oferă utilizatorului acces imediat la toate informaţiile relevante, economisind timp şi bani. În plus, platforma le permite specialiştilor în marketing să analizeze statistici detaliate şi date despre media cu un singur click, astfel că fiecare utilizator este liber să aleagă gradul de complexitate de care are nevoie pentru a lua cele mai bune decizii.

 

Cum lucrează concret:

Sether se conectează la reţele de Social Media precum Facebook, Instagram Twitter, LinkedIn, dar şi la conturile de Google Analytics şi AdWords pentru a aduna într-un singur ecran toate informaţiile relevante despre campaniile derulate. Campaniile sunt sincronizate automat folosind perioada stabilită de utilizator, astfel că se pot compara simplu şi, mai ales, rapid toate rezultatele şi se pot lua decizii având toate informaţiile disponibile.

Sunt trei tipuri de abonamente: free, enterprise şi partner, iar ultimele două sunt personalizabile. Vezi aici detalii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: