Odată cu sărbătoarea iubirii confirmăm faptul că acest domeniu oferă multe oportunităţi de educare şi cunoaştere. Digitalul este o „dependenţă” profesională care te atrage şi te face să revii şi să fii mereu online, asta poate fi confirmată şi de noi, echipa de Social Media a redacţiei Adevărul.

Digitalul ocupă un loc atât de important în viaţa noastră, încât fără îndoială merită din plin toată atenţia. Trebuie să recunoaştem că sunt zile în care petrecem mai mult timp în online decât offline, sau stăm mai mult timp „cocotaţi” pe internet decât cu familia sau prietenii. Avem satisfacţia de a vedea zilnic câţi oameni apreciază conţinul de calitate şi câţi români rezonează cu ştirile transmise de noi

Video-ul cu doamna care adună pet-uri după protestatari, care a depăşit 5 milioane de vizualizări, peste 200.000 de share-uri şi în jur de 90.000 de like-uri este pentru noi un exemplu de cât de mult stau românii pe internet şi iubesc poveştile simple, de cât de repede se viralizează subiectele în mediul online.

Cu această ocazie mulţumim tuturor celor care ne urmăresc şi care sunt zilnic alături de noi

Am stat de vorbă cu Cristian Ignat, iniţiator al #IloveDigital şi Chief Canopyst at Canopy.

#ILoveDigital este o iniţiativă pe care am pornit-o anul trecut şi prin care vreau să încurajez românii să folosească mediul online într-un mod cât mai constructiv, nu doar pentru fun. Noi în România suntem foarte norocoşi pentru că avem printre cele mai performante autostrăzi virtuale din lume, dacă ne uităm la viteza de conectare la internet. Şi avem asta la un cost mic, din ce în ce mai accesibil pentru aproape oricine.

Sper ca prin această campanie să ajung la cât mai multe persoane deoarece online-ul devine o necesitate în orice domeniu ai lucra.

Cine mai iubeşte digitalul?

Cristi Ignat ne provoacă pe toţi să ne facem curaj şi să ne declarăm dragostea pentru acest domeniu, folosind hashtag-ul #ILoveDigital. Pentru început, noi doar distribuim provocarea, pentru că ne place şi vrem să ajungă la cât mai mulţi oameni, însă vom reveni şi cu un răspuns.