Schimbări la WhatsApp. Aplicaţia are de acum o opţiune cerută de mulţi utilizatori

Schimbări la WhatsApp. Aplicaţia are de acum o opţiune cerută de mulţi utilizatori

Aplicaţia pentru PC a WhatsApp. FOTO Shutterstock

Aplicaţia WhatsApp pentru PC-uri cu macOS şi Windows, primeşte de astăzi apeluri vocale şi video, a anunţat compania, oferind apeluri criptate end-to-end către alţi utilizatori WhatsApp, atât pe computere, cât şi pe dispozitive mobile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apelurile vocale şi video nu sunt o idee nouă pentru WhatsApp: aplicaţiile mobile pentru Android şi iOS oferă deja această funcţie, iar WhatsApp a început să lanseze funcţia de apelare de pe desktop către un grup mic de utilizatori la sfârşitul anului trecut. Lansarea de astăzi înseamnă că funcţia este acum disponibilă pentru toţi utilizatorii WhatsApp de PC.

Apelurile de pe desktop au aceeaşi criptare end-to-end ca şi mesajele scrise, ceea ce înseamnă că WhatsApp şi Facebook nu vă pot vedea sau auzi apelurile.

Singura caracteristică lipsă este că, cel puţin pentru început, aplicaţia desktop nu acceptă apelurile de grup. WhatsApp promite că se va extinde pentru a include şi apelurile de voce şi video de grup, dar nu a precizat un termen.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările