Vodafone anunţă Super Red Duo cu telefoane gratuite şi trafic mare de Internet

Vodafone anunţă Super Red Duo cu telefoane gratuite şi trafic mare de Internet

Vodafone se laudă cu viteze bune la Internet 4G în România.

Pachetul Super Red Duo propus de Vodafone presupune că abonaţii pot alege, pe lângă terminalul inclus, un al doilea smartphone, o tabletă sau un SIM de date cu trafic inclus gratuit.

Ştiri pe aceeaşi temă

În abonamentele Super Red Duo, SIM-ul principal are inclus şi un bonus de date nelimitate, valabil timp de trei luni. În plus, şi al doilea SIM din abonament dispune de un bonus de date nelimitate, timp de două luni. Mai mult, abonamentele includ acces la conţinut video prin aplicatia HBO Go, care poate fi accesată simultan pe ambele terminale incluse in pachet.

Primul SIM include acces la HBO Go pe întreaga perioadă contractuală, iar şi cel de-al doilea SIM oferă acces la conţinutul video din aplicaţie, timp de două luni. Noile abonamente beneficiază de o campanie de promovare ce încurajează toţi românii să acceseze conţinut video de calitate, oriunde şi oricând. Sloganul prin care Vodafone a ales să facă asta este unul inspirat de tendinţa nord-americană.

Astfel, vei tot auzi în următoarea perioadă formula: „Binging nelimitat - vezi episod după episod în Supernet 4G“. Ei bine, binge-watching este o descriere a acţiunii de a vedea filme şi seriale continuu, cum ar fi un maraton de vizionat peste noapte. Utilizarea formulei binge-watching este aproape banală în engleza americană, dar mai nou a apărut doar cuvântul binging legat şi de HBO Go. Principalul rival al acestuia, chiar şi în România, este Netflix.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările