VIDEO Cât de rezistentă este Gorilla Glass Victus, sticla de pe noul Galaxy Note 20 Ultra

VIDEO Cât de rezistentă este Gorilla Glass Victus, sticla de pe noul Galaxy Note 20 Ultra

Foto: PhoneBuff / YouTube

Canalul de YouTube PhoneBuff a realizat un video comparând rezistenţa sticlei de pe Galaxy Note 20 Ultra şi a celei de pe iPhone 11 Pro Max.

Ştiri pe aceeaşi temă

Samsung Galaxy Note 20 Ultra este primul telefon cu Gorilla Glass Victus, noua sticlă a celor de la Corning, despre care compania spune că este cea mai dură şi rezistentă de până acum, iar videoclipul celor de la PhoneBuff pare să confirme acest lucru.

Ei au pus faţă în faţă un Galaxy Note 20 Ultra şi un iPhone 11 Pro Max, pentru a vedea care dintre cele două smartphone-uri este mai rezistent şi care cedează primul. Ei bine, rezultatul a fost unul incredibil pentru noul flagship al sud-coreenilor.

În primul test, în care telefonul a fost scăpat pe spate, sticla de pe Galaxy Note 20 Ultra a crăpat în colţul din stânga sus, în timp ce iPhone-ul s-a ales cu tot spatele plin de crăpături. Niciunul dintre telefoane nu a suferit daune majore în cel de-al doilea test, în care au fost scăpate pe unul din colţuri, având doar câteva zgârieturi.

Surpriza a venit pentru cel de-al treilea test, acolo unde telefoanele au fost scăpate cu ecranul în jos, iar Gorilla Glass Victus-ul de pe Note 20 Ultra nu a înregistrat nicio crăpătură. Ba mai mult, telefonul a fost scăpat de încă 10 ori, de la 1,5 metri înălţime, cu display-ul direct pe ciment, fără ca sticla să se spargă sau să se crape.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: