VIDEO Cum ar putea funcţiona camera retractabilă şi rotativă de pe Galaxy A90

VIDEO Cum ar putea funcţiona camera retractabilă şi rotativă de pe Galaxy A90

Captura via Youtube

Samsung Galaxy A90 este unul dintre telefoanele care vor servi drept cobai pentru compania sud-coreeană, iar cel mai important experiment al celor de la Samsung ţine de camera dispozitivului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un videoclip publicat pe YouTube arată cum ar urma să funcţioneze ansamblul de cameră de pe Samsung Galaxy A90. Acesta ar urma să fie primul telefon al companiei fără notch sau decupaj pentru cameră, partea din faţă fiind în întregime alcătuită din display.

Practic, Galaxy A90 ar urma să aibă un singur set de camere, pe spate, care vor acţiona şi drept camere frontale, în momentul în care utilizatorul va dori să îşi facă un selfie. 

Partea telefonului în care se află şi camera se va ridica, iar ansamblul camerei se va roti spre interior.

Sistemul are mai multe avantaje: selfie-urile vor avea o calitate mult mai bună, datorită faptului că vor fi realizate cu ajutorul camerei principale a telefonului, iar display-ul va fi ”curat”, fără notch-uri, decupaje sau alte lucruri care să deranjeze din punct de vedere vizual.

Cu toate acestea însă, nu putem să nu ne întrebăm care este fiabilitatea acestui mecanism. Praful sau nisipul ar putea intra cu uşurinţă printre elementele care se mişcă ale telefonului.

Un lucru este destul de cert însă: telefonul nu va folosi deblocare facială, sau dacă o va face, aceasta ar putea fi o soluţie prea lentă pentru a fi folosită, comparativ cu senzorul de amprentă plasat, din nou, în ecranul telefonului.

Seria Galaxy A a celor de la Samsung este cea cu care sud-coreenii adoră să experimenteze, aşadar acest design ar putea fi foarte aproape de cel real, care va fi dezvăluit pe 10 aprilie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările