Samsung lansează One UI 3, pe unele terminale smartphone cu Android 11

Samsung lansează One UI 3, pe unele terminale smartphone cu Android 11

Interfaţa Samsung One UI 3.

Samsung Electronics a anunţat azi, 4 decembrie, lansarea oficială a One UI 3, ultimul upgrade pentru dispozitivele Galaxy selectate, aducând un nou design, caracteristici de bază îmbunătăţite şi o capacitate de personalizare crescută.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actualizarea va fi disponibilă prin intermediul sistemului de operare Android 11, ca parte a promisiunii Samsung de a susţine trei generaţii de actualizări ale sistemelor de operare (OS) pentru dispozitive.

În urma programului de acces timpuriu, One UI 3 va începe să fie lansat începând de astăzi pe dispozitivele din seria Galaxy S20 (Galaxy S20, S20+ şi S20 Ultra) în Coreea, SUA şi în majoritatea pieţelor din Europa; actualizarea va deveni treptat disponibilă în mai multe regiuni şi pe mai multe dispozitive, precum seria Galaxy Note20, Z Fold2, Z Flip, Note10, Fold şi S10, în următoarele săptămâni. Actualizarea va fi disponibilă pe dispozitivele Galaxy A în prima jumătate a anului 2021.

În cadrul interfeţei, caracteristicile utilizate în mod frecvent – precum ecranul de pornire, ecranul de blocare, notificările şi panoul de comandă rapidă – au fost îmbunătăţite vizual pentru a evidenţia informaţii importante. Noile efecte vizuale, precum cel de diminuare / estompare pentru notificări, concentrează atenţia pe ceea ce este necesar, rapid şi uşor, iar widget-urile reproiectate menţin ecranul de start organizat, curat şi elegant.

One UI 3 nu arată doar diferit – se şi simte diferit. Deblocarea ecranului este mai lină, glisarea se face mai uşor, iar apăsarea butoanelor se simte mai realistă. Trecerea între dispozitive se desfăşoară mai natural, întrucât One UI oferă o experienţă integrată de-a lungul ecosistemului extins Galaxy, cu suport pentru noile caracteristici disponibile între dispozitive.

Widgeturile reproiectate ale ecranului de blocare din cadrul unei interfeţe oferă un control sporit asupra muzicii şi a informaţiilor importante, precum evenimentele şi rutinele calendarului, fără a debloca dispozitivul. Vizualizarea mesajelor şi a conversaţiilor este mai intuitivă, cu notificările aplicaţiilor de mesagerie grupate în faţă şi în centru, astfel încât utilizatorii să poată citi şi răspunde rapid la mesaje. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările