Pixel 4a, surprins într-o fotografie pe site-ul magazinului Google

Pixel 4a, surprins într-o fotografie pe site-ul magazinului Google

FOTO Guliver / Getty Images / Jack Taylor

Precum ne-am obişnuit deja în ultimii ani, ştim aproape tot despre versiunea mai ieftină a lui Pixel 4, deşi aceasta nu a fost încă anunţată oficial.

Fotografia pare să fi fost publicată accidental, apărând pe pagina principală a Google Store, unde ar fi trebuit să fie de fapt o imagine cu router-ul Nest WiFi al companiei, arată The Verge. Ecranul telefonului arată data de 12 mai, cea la care acesta ar fi trebuit cel mai probabil să fie anunţat, în cadrul conferinţei Google I/O, care a fost însă anulată. Au trecut două luni de atunci, iar lansarea smartphone-ului nu a fost confirmată.

Două motive au fost ”şoptite” cu privire la decizia celor de la Google de a anula conferinţa: primul sugera că impactul coronavirusului ar fi afectat puternic liniile de asamblare a noilor device-uri, în timp ce al doilea vorbea despre reacţia pozitivă primită de iPhone SE, care i-ar fi surprins pe cei de la Google, făcându-i să revină asupra lucrurilor pe care trebuie să le includă în Pixel-ul ”de buget”.

Foto: The Verge

Rămâne de văzut când (şi dacă) va fi lansat dispozitivul, cu ce feature-uri va sosi pentru a se lupta cu iPhone SE, şi dacă va mai putea fi o variantă de luat în calcul. În imagini, vedem lucruri confirmate de zvonurile din lunile anterioare, precum un senzor de amprentă montat pe spate, un ansamblu de cameră mare, însă cu un singur senzor, o cameră de selfie amplastă într-un cutout şi un buton de power albastru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: