Office Lens elimină scannerul din birou şi ţi-l pune în buzunar. Produsul cu care Microsoft se poate mândri

Office Lens elimină scannerul din birou şi ţi-l pune în buzunar. Produsul cu care Microsoft se poate mândri

Office Lens

Microsoft îşi creşte prezenţa pe dispozitivele mobile cu o aplicaţie realmente folositoare pentru studenţi, oameni de business sau nevoia rapidă a utilizatorilor simpli. Office Lens e o aplicaţie prin care putem scana documente cu ajutorul telefonului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Office Lens e o aplicaţie lansată anul trecut pe Windows Phone, dar care a ajuns şi pe Android sau iOS. Astfel, toţi utilizatorii pot să se bucure de scanarea uşoară a documentelor.

Office Lens e o aplicaţie gratuită care identifică documentele şi le scanează. De multe ori am vrut să nu mai folosim un scanner mare, ci doar telefonul. Cu toate acestea, trebuie să tăiem pozele, nu reuşim să le încadrăm bine şi nu putem să folosim documentele în cadru oficial.

Office Lens identifică automat cadrul unei hârtii, prin trei scene prestabilite. În modul Tablă (Whiteboard), Office Lens taie şi curăţă umbrele din poză pentru a realiza o scanare ideală.

Imaginile pe care le realizăm pot fi salvate în OneNNote, OneDrive sau în alte servicii de Cloud, cum ar fi Dropbox. De asemenea, imaginile pot fi convertite în Word, Power Point sau PDF pentru a fi trimise cu uşurinţă.

Per total, aplicaţia este foarte simplă, iar acest lucru e bun, pentru că funcţionează ca un aparat foto automat. Office Lens are un motor de procesare care identifică de cele mai multe ori cu succes conturul unei foi pentru a fi scanată.

Aşadar, uitaţi de acest obiect şi nu-l mai cumpăraţi.

De asemenea, uitaţi şi de obiectul ăsta.

Descărcaţi Office Lens pentru iOS de la acest link.

Office Lens pentru Android e momentan în stadiul de preview.

Office Lens pentru Windows Phone.
 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările