Huawei lansează în România noul său smartphone - P30 lite

Huawei lansează în România noul său smartphone - P30 lite

Huawei anunţă disponibilitatea pe piaţa din România a celui mai recent smartphone al companiei, Huawei P30 lite, al cărui principal atu este reprezentat de o cameră triplă asistată de inteligenţa artificială.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aşa cum ne-a obişnuit până acum, Huawei vine şi cu o versiune mid-range a noii sale game, Huawei P30 lite, a cărui cameră nu se ridică la nivelul fraţilor săi mai mari, însă beneficiază de ajutorul inteligenţei artificiale. 
 
Sistemul de trei camere este format dintr-o cameră principală de 48MP, o cameră de 8MP ultra-wide şi una pentru profunzime, de 2MP. În interiorul lui Huawei P30 lite găsim un procesor Kirin 710, cu 6GB de RAM, bazat pe funcţii cu inteligenţă artificială, cu sistemul de operare EMUI 9.0.1 şi o memorie internă de 128GB. 
 
Includerea lentilei ultra-wide pentru camera de 8MP face din HUAWEI P30 lite unul dintre primele smartphone-uri din domeniu care permite o perspectivă de 120 de grade. Aceasta ajută utilizatorii să capteze şi mai multe elemente decât până acum, mai ales în cazul fotografierii peisajelor. 
 
Ecranul smartphone-ului are 6,15 inci, având un notch care seamănă cu o picătură de rouă, şi atinge un raport screen-to-display de 84,1%, cu o rezoluţie de 1080 x 2312 pixeli. Bateria are 3340mAh şi suport fast-charging de 18W.
 
Huawei P30 lite este disponibil în trei culori: Midnight Black, Pearl White şi Peacock Blue. Noul model al companiei chineze poate fi achiziţionat pe piaţa din România la preţul de 1.699 de lei. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările