Huawei a lansat în România, modelele P Series - P50 Pro şi P50 Pocket

Huawei a lansat în România, modelele P Series - P50 Pro şi P50 Pocket

Lansare Huawei P50. FOTO Adrian Pogîngeanu

Huawei a lansat astăzi, 27 ianuarie, în cadrul unui eveniment desfăşurat în Bucureşti, cele mai noi smartphone-uri din seria P – HUAWEI P50 Pro şi telefonul pliabil HUAWEI P50 Pocket.

Ştiri pe aceeaşi temă

În acest moment, P50 Pro este cel mai avansat smartphone Huawei disponibil pe piaţă din punct de vedere al performanţei camerei. 

HUAWEI P50 Pro introduce primul sistem de cameră duală cu Matrix Super Main, incluzând lentile RGB, lentile monocrome şi un senzor multi-spectru. Datorită standardului True-Chroma, XD Fusion Pro cu un nou sistem defiltrare a culorii, True-Chroma Image Engine şi tehnologiei Super HDR, fotografiile create cu HUAWEI P50 Pro sunt pline de detalii şi culori chiar şi în condiţii de lumină redusă.

HUAWEI P50 Pro este echipat cu lentilă cu zoom periscop de până la 100x, lentile cu unghi ultra larg şi tehnologie de stabilizare.  HUAWEI P50 Pro suportă, de asemenea, HUAWEI XD optics, care corectează diferenţele optice şi restabileşte detalii în imagini.

HUAWEI P50 Pro vine cu un ecran mai mare şi o baterie de 4360mAh, şi tehnologia de încărcare HUAWEI SuperCharge la 66W cu cablu, şi încărcare  wireless la 55W. În acelaşi timp dispozitivele sunt mai uşoare şi mai subţiri decât modelele precedente. HUAWEI P50 Pro are un ecran din sticlă curbat 3D, cu suport pentru gama completă de culori P3 şi până la 1,07 miliarde de culori. Cu o rată de refresh de până la 120Hz şi o rată de eşantionare tactilă de 300Hz, smartphone-ul este potrivit pentru divertisment video, cât şi pentru jocuri. Smartphone-ul este echipat cu difuzoare stereo duale.

HUAWEI P50 Pro foloseşte un design Dual-Matrix Camera, care oferă smartphone-ului un aspect distinctiv. Dispozitivul este disponibil în două culori, Cocoa Gold şi Golden Black. HUAWEI P50 Pro este certificat IP68 pentru rezistenţa la praf şi apă.

Huawei P50 Pocket este un smartphone care oferă inovaţii în tehnologie şi design. Este un dispozitiv pliabil, fără compromisuri în ceea ce priveşte fotografierea sau performanţa, învăluit într-o formă artistică. Este un smartphone pentru persoanele care caută calitate şi inovare şi nu doresc să facă compromisuri.

HUAWEI P50 Pocket este un smartphone pliabil pe orizontală. Datorită balamalei localizate central, smartphone-ul se pliază simetric şi are un mecanism unic, activat de Huawei-exclusiv Multi-Dimensional Linkage Lifting. Acesta face ca, pe măsură ce dispozitivul se deschide, sistemul să fie ridicat pentru a produce un ecran neted. Tehnologia multidimensională a balamalei asigură o durabilitate şi o rezistenţă mai mare.

HUAWEI P50 Pocket este subţire, măsurând doar 15,2 mm când este pliat şi 7,2 mm când este deschis. Noul smartphone este echipat cu două ecrane. Dispozitivul are un ecran principal OLED flexibil de 6,9 inci, cu un raport de 21:9, o densitate de 442ppi pixeli, 1,07 miliarde de culori şi suport pentru gama de culori P3 pentru reproducerea cu fidelitate a culorilor.

Ecranul secundar, rotund, poziţionat pe exterior poate fi utilizat pentru a gestiona muzică, pentru a verifica calendarul, precum şi pentru a face fotografii sau video şi pentru a gestiona notificările.

HUAWEI P50 Pocket este disponibil în România în varianta de culoare albă. Huawei a realizat  şi o variantă de culoare premium - Gold Premium Edition, proiectată de designerul olandez Iris Van Herpen, care vine cu o textură specială.

HUAWEI P50 Pocket oferă o durată ridicată de viaţă a bateriei (4.000 mAh)  şi suportă viteze rapide de încărcare cu SuperCharge de 40W HUAWEI, fiind totodată subţire şi elegant. Smartphone-ul introduce pentru prima dată modul de confidenţialitate Super, care dezactivează automat camerele, microfonul şi serviciile de localizare atunci când este pliat.

În ceea ce priveşte fotografia, HUAWEI P50 Pocket suportă True-Chroma Image Engine, HUAWEI XD Optica şi HUAWEI XD Fusion Pro. Astfel, Huawei a dezvoltat matricea camerei foto cu spectru ultra, care include un senzor multi-spectru cu 10 canale, Iluminator cu spectru ultra, laser AF, o cameră de 40MP True-Chroma, o lentilă cu un unghi Ultra de 13MP şi o cameră cu spectru Ultra de 32MP. 

Camera Ultra Spectrum  a P50 Pocket utilizează hardware şi software-uri puternice şi îmbunătăţeşte peste 2000 de nuanţe din întreaga gamă de culori. De asemenea, acesta redă perfect modul în care oamenii percep culorile pentru a permite utilizatorilor să surprindă ceea ce văd într-o manieră fidelă.

De astăzi, HUAWEI P50 Pro şi HUAWEI P50 Pocket sunt disponibile la precomandă pe site-ul Huawei România şi în reţelele de retail partenere. Până pe 9 februarie, HUAWEI P50 Pro va avea preţul recomandat de vânzare de  5.499 lei şi va fi însoţit de căştile HUAWEI FreeBuds Pro, iar HUAWEI P50 Pocket vine cu HUAWEI FreeBuds Lipstick în momentul achiziţionării la preţul recomandat de vânzare de 6.499 lei. Ce interesaţi să cumpere garanţia extinsă de până la 3 ani primesc o o reducere de 50%.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările