Ecrane de 120Hz sau 5G? Ce a ales Apple pentru noua serie de iPhone-uri

Ecrane de 120Hz sau 5G? Ce a ales Apple pentru noua serie de iPhone-uri

Captura YouTube

Cu doar o zi înainte de lansarea lui iPhone 12, un zvon spune că Apple a avut de ales între a include conectivitate 5G sau ecrane de 120Hz pe noile smartphone-uri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform analistului Jon Prosser, citat de GSMArena, Apple a avut de făcut o alegere pentru noua serie de iPhone-uri, a cărei lansare este programată mâine, de la ora 20:00 (ora României).

Compania din Cupertino a trebuit să decidă o singură funcţie pe care să o integreze pe noul iPhone, dintre conectivitatea 5G şi un ecran ultra-rapid, de 120Hz. Se pare că motivul de a renunţa la una dintre cele două este legat de faptul că ambele „mănâncă” foarte mult din bateria telefonului, astfel că autonomia ar fi fost puternic afectată cu integrarea amândurora.

În final, Apple a ales 5G-ul, din principalul motiv că acesta ar fi „mai uşor de vândut”. Companai din Cupertino crede că posibilitatea unor viteze de internet mai mari va rezona mult mai mult cu consumatorii decât avantajele unui ecran ultra-rapid.

Aşadar, ecranul de 120Hz nu va veni pe iPhone 12, însă cu siguranţă ne putem aştepta să îl regăsim pe modelul de anul viitor, alături de conectivitatea 5G, pe măsură ce atât ecranele OLED, cât şi modemurile 5G, vor fi mai bine optimizate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările