Desigur că există şi un Nokia 3310 foarte scump: acoperit cu aur şi cu faţa lui Putin

Desigur că există şi un Nokia 3310 foarte scump: acoperit cu aur şi cu faţa lui Putin

Nokia 3310 la un preţ de multe ori mai mare decât cel obişnuit.

Nokia 3310 a fost relansat în 2017, aşa că cineva a încercat să profite şi mai mult de moment cu o versiune placată cu aur.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nokia 3310 va fi în magazine la un preţ de aproximativ 50 de euro, dar în Rusia există o companie căreia îi place să ridice preţul telefoanelor cu ajutorul aurului. Tocmai de aceea a şi anunţat o versiune de 1.700 de dolari. Va fi acoperită cu materiale preţioase şi va integra o serie de detalii menite să-i crească valoarea, cum ar fi faţa lui Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, pe spate.

Cei de la Caviar au mai modificat până acum iPhone şi telefoane Samsung. Altfel spus, pe cele populare cu care ar putea să câştige mai mulţi bani. Acum, Caviar Nokia 3310 Supremo Putin, la fel ca celelalte modele, este un omagiu adus liderului suprem al Rusiei.

Carcasă e dintr-o combinaţie de aur şi titan, cu margini din aur şi placa de pe spate reţine, în chirilică, versuri din imnul naţional al Rusiei. Dacă doreşti, acest Nokia 3310 ajunge pe piaţă când va fi disponibilă şi versiunea pentru „plebe" la doar câteva zeci de euro. Dar măcar acesta, foarte scump, va fi livrat într-o cutie cu mai multă personalitate decât modelul obişnuit. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările