Cosmote introduce noi opţiuni de internet mobil pe cartelele Prepay

Cosmote introduce noi opţiuni de internet mobil pe cartelele Prepay

Cosmote

Cosmote a anunţat noi opţiuni pentru clienţii de cartele preplătite prin portofoliul Connect Mobile. Clienţii de voce noi şi existenţi pot activa extraopţiuni pentru trafic de date de la 70 MB la 2 GB cu preţuri de la un euro până la nouă euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Portofoliul introduce două extraopţiuni Connect Mobile recurente: Connect Mobile Weekly, care oferă 250 MB trafic de date pentru doar 2 euro credit/săptămână şi Connect Mobile 70 MB, pentru doar 1 euro credit/lună.

În plus, de acum înainte, pentru 3 euro credit lunar, clienţii prepaid primesc mai mult trafic de date prin extraopţiunea îmbunătăţită Connect Mobile 200 MB. 

Cosmote a introdus în februarie noi opţiuni la cartela Prepay. Noul portofoliu prepaid Cosmote include patru extra-opţiuni pentru Cartela Cosmote şi Cartela Vibe, cu preţuri între 5 euro şi 10 euro. Astfel, clienţii au disponibile pachete de beneficii compuse din 3.000 minute în reţea, 3.000 minute către Romtelecom, nelimitat SMS-uri în reţea, 120 minute/SMS-uri naţionale şi 50 MB trafic de date până la pachete ce conţin nelimitat minute în reţea şi către Romtelecom, nelimitat SMSuri în reţea/naţionale, 200 minute naţionale/internaţionale, 800 MB trafic de date şi acces nelimitat în cadrul aplicaţiei WhatsApp.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: