Campania de crowdfunding pentru telefonul de 18.000mAh de la Energizer a eşuat

Campania de crowdfunding pentru telefonul de 18.000mAh de la Energizer a eşuat

FOTO via Indiegogo

Aparatul pe care l-am numit ”baterie externă cu telefon inclus” a strâns numai 1% din suma pe care o cerea pe site-ul Indiegogo.

Ştiri pe aceeaşi temă

P18K Pop a făcut multă vâlvă la MWC 2019, în Barcelona, datorită bateriei sale imense care îi oferea telefonului aspectul unei cărămizi, având grosimea echivalentă a 3 iPhone-uri puse unul peste celălalt.  
 
Telefonul venea cu un ecran de 6,2 inci, cu un display de 18:9, trei camere pe spate şi două pe faţă, o memorie RAM de 6 GB şi 128 GB memorie internă. 
 
Iată însă că publicitatea primită de smartphone-ul realizat de Avenir Telecom sub brandul Energizer nu s-a concretizat în fonduri. O campanie de finanţare pentru P18K Pop de pe site-ul Indiegogo s-a încheiat recent, atingând doar 1% din suma propusă. 
 
Mai exact, cei de la Avenir Telecom cereau 1.200.000$, însă au strâns aproximativ 15.000$ din suma respectivă, după 11 donaţii.  
 
Campania promitea celor care donau că telefonul va putea fi livrat în luna octombrie a acestui an, însă nu este sigur că acest lucru va mai putea fi realizat acum.
 
Cu toate acestea, nu este imposibil ca cei de la Avenir Telecom să încerce în continuare să obţină fonduri pentru producţia telefonului. Eşecul lui P18K Pop poate fi folosit ca exemplu data viitoare când un sondaj anunţă că utilizatorii îşi doresc o baterie mai mare a telefonului, notează engadget.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: