Aceste telefoane te ajută să economiseşti timp cu fiecare reîncărcare: Ce e fast charge şi care sunt cele mai bune alegeri

Aceste telefoane te ajută să economiseşti timp cu fiecare reîncărcare: Ce e fast charge şi care sunt cele mai bune alegeri

Samsung Galaxy S6 e un telefon care se încarcă foarte repede.

În ziua de astăzi, puţini oameni îşi permit luxul de a aştepta ore întregi pentru ca smartphone-ul lor să se reîncarce. Aşa a apărut conceptul fast charge şi acestea sunt cele mai bune modele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tehnologia pentru telefoane cu fast charge pentru reîncărcarea bateriei a progresat foarte mult, iar în anul 2015 avem unele telefoane care ajung de la 0 la 100% în mai puţin de o oră şi jumătate.

Observând acest lucru, producătorii au început cu aproximativ trei ani în urmă să dezvolte tehnologia pentru reîncărcarea rapidă. Astfel, în anul 2012, debuta pe piaţă QuickCharge 1.0, invenţia celor de la Qualcomm, care reduce perioada de reîncărcare cu aproximativ 40%. 

Samsung cu ”Fast Adaptive Charging” le permite flagship-urilor să se reîncarce complet într-o oră şi 18 minute. Iată lista celor mai bune telefoane pe care să le iei pentru reîncărcare rapidă.

Vezi la Playtech telefoanele care se încarcă cel mai repede!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările