Platforma de streaming online TIFF Unlimited va fi disponibilă şi pe mobil, Apple TV şi Android TV

Platforma de streaming online TIFF Unlimited va fi disponibilă şi pe mobil, Apple TV şi Android TV

TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, lansează aplicaţiile iOS şi Android (mobile, Android TV şi Apple TV), un nou catalog de filme, precum şi o ofertă specială pentru abonamentul lunar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noile titluri au fost dezvăluite la evenimentul de lansare care a avut loc luni, 28 octombrie, în spaţiile Qreator by IQOS, la care au participat peste 100 de invitaţi din industria de cinema, artişti şi vedete.

TIFF Unlimited, platforma de streaming ce continuă online experienţa Festivalului Internaţional de Film Transilvania, lansată în iunie 2019, este acum la dispoziţia utilizatorilor şi în aplicaţiile de mobil din Google Play şi App Store, precum şi prin intermediul celor pentru Android TV şi Apple TV.

Care sunt noile titluri ale platformei

Filmelor existente în grila actuală, printre care Happy End (regia Michael Haneke), L’amant double (r. François Ozon), Mommy (Xavier Dolan), I, Daniel Blake (r. Ken Loach) sau Que Dios nos perdones (r. Rodrigo Sorogoyen), li se alătură noi titluri cu puternice ecouri în circuitul festivalier, precum Love (r. Gaspar Noé), Loveless (r. Andrey Zvyagintsev), Mr. Gaga (r. Tommer Heymann), Leto (Kirill Serebrennikov), Tuvalu (r. Veit Helmer), The Gambler (r. Ignas Jonynas) şi The Marriage (r. Blerta Zequiri), urmând ca în săptămânile următoare să fie lansate şi alte premiere online.

”Încurajăm vizionarea filmelor în cinematografe, dar şi consumul de cinema de calitate pe orice device-uri. Tocmai de aceea am creat această platformă - o alternativă pentru distribuitorii de film care doresc să îşi prezinte în continuare titlurile publicului şi o oportunitate facilă pentru toţi iubitorii de cinema din România, de orice vârstă, care vor să urmărească aceste producţii, oricând, nu doar în timpul festivalurilor la care mulţi nici nu acces” a declarat Tudor Giurgiu, preşedintele Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

Abonament lunar la un preţ special

Până la finalul acestui an, preţul unui abonament lunar este de 3,5 Euro + TVA (utilizând codul promoţional LOV333). Toţi cei care se abonează în această perioadă vor beneficia de acelaşi preţ şi pe parcursul anului viitor, dacă îşi menţin subscripţia lunară.

De asemenea, utilizatorii TIFF Unlimited pot opta şi pentru abonamentul anual de 65 Euro. Platforma oferă o săptămână gratuită de testare, la orice tip de abonament şi pregăteşte multe surprize pentru cinefilii români.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: