Kaspersky Security pentru Windows Server opreşte viruşii care îţi cer recompensă

Kaspersky Security pentru Windows Server opreşte viruşii care îţi cer recompensă

Kaspersky are produs nou pentru securitatea serverelor.

Kaspersky Security pentru Windows Server e pentru serverele companiilor, dar dacă acestea îşi pierd datele, la un moment dat s-ar putea să fii afectat (în funcţie de operaţiunile companiei). Acum, tehnologia Anti-Cryptor este concepută pentru a proteja infrastructura IT de programe de tip cryptomalware.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noile caracteristici ale soluţiei fac administrarea securităţii serverelor din companii mai flexibilă şi mai simplă. Soluţia identifică şi scanează zonele critice din serverele unei companii, pentru a detecta programe de tip malware, ajutând la consolidarea acelor puncte din sistemul operaţional care sunt cele mai expuse riscului. De exemplu, scanarea fişierelor Autorun poate contribui la prevenirea infectării cu malware, din momentul iniţializării sistemului şi poate detecta procesele ascunse.

Pentru a proteja companiile de ameninţări complexe, Kaspersky Security for Windows Servers include aplicaţia Startup Control. Pe baza configurării unor reguli care să permită sau să blocheze instalarea unor fişiere executabile, script-uri şi pachete de instalare sau încărcarea unor module de program pe servere, clienţii beneficiază de o securitate îmbunătăţită. De asemenea, foloseşte tehnologia Anti-Cryptor, unică pe piaţă bazată pe un algoritm patentat de Kaspersky. Aceasta face o analiză pentru a detecta şi proteja fişierele cu mai mulţi utilizatori împotriva criptării – care pune o companie în situaţia de a rămâne fără fişierele necesare şi o forţează să plătească o „răscumpărare“ pentru a avea din nou acces la ele.

Dacă este detectată vreo urmă de activitate malware prin intermediul protecţiei în timp real a fişierelor – Real-Time File Protection – sau prin Anti-Cryptor, este imediat restricţionat accesul la reţeaua de foldere puse în comun şi sunt mutate pe un server sigur, care protejează fişierele de terţe părţi rău intenţionate. Aplicaţia este inclusă în Kaspersky Security for File Server, Kaspersky Endpoint Security for Business şi Kaspersky Security for Storage.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările