Hackerii pro-ISIS au spart un portal de manele din România. „Statul Islamic se va extinde”

Hackerii pro-ISIS au spart un portal de manele din România. „Statul Islamic se va extinde”

Mesajul de pe site-ul de manele

Unul dintre cele mai mari site-uri de manele din România, EvenimenteManele.ro a fost spart de hackerii care reprezintă ISIS, din echipa Team System Dz. Site-ul afişează un mesaj pentru Allah şi un video.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hackerii de la Team System Dz sunt cunoscuţi prin atacurile pe care le-au dat pe mai multe site-uri din lume. Astăzi a venit rândul portalului evenimentemanele.ro să fie spart. Pe pagina principală apare un mesaj în limba arabă, care se traduce (mai mult sau mai puţin) prin: "Lista Statului Islamic se extinde. Allah e mare". 

Team System Dz a mai avut acţiuni de acest fel, schimbând aspectul a 200 de site-uri din America de Nord. De asemenea, sunt cunoscuţi pentru viziunile lor anti-israeliene şi au avut o acţiune de amploare numită #OpSaveGaza. 
 
Printre alte victime se numără site-uri de universităţi din Statele Unite, un site de rugby din Marea Britanie şi mai multe platforme din Suedia. 
 
Iată mesajul video de pe site
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: