Cum să ştergi mesajele trimise din greşeală pe Facebook Messenger

Cum să ştergi mesajele trimise din greşeală pe Facebook Messenger

Foto Shutterstock

Facebook a lansat o nouă facilitate pentru Messenger care permite utilizatorilor retragerea mesajelor trimise din greşeală într-o anumită fereastră de timp.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua facilitate le permite utilizatorilor să şteargă mesajele trimise prin intermediul aplicaţiei Facebook Messenger, fie pentru că le-au expediat altui destinatar decât intenţionau, fie pentru a corecta anumite greşeli.

Ştergerea mesajelor este posibilă doar pentru un timp limitat din momentul apăsării butonului Send. Mai exact, mesajele pot fi şterse în cel mult 10 minute de când au fost trimise. După trecerea celor 10 minute, funcţia de ştergere este dezactivată.

Pentru a şterge un mesaj, utilizatorul trebuie să apese pe acesta şi să aleagă opţiunea Remove. Apoi, va avea de ales între a şterge mesajul doar din aplicaţia sa sau a-l şterge din fereastra tuturor destinatarilor.

Ştergerea mesajelor, la fel ca în cazul WhatsApp, nu este o operaţiune incognito. Destinatarul sau destinatarii vor vedea o notificare ce îi înştiinţează că un mesaj a fost şters din conversaţia respectivă.

Noua opţiune, care a fost promisă de Facebook din luna noiembrie, a început deja să fie implementată pe Android şi iOS, urmând ca aceasta să devină disponibilă tuturor utilizatorilor pe parcursul următoarelor săptămâni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: