Digi lansează o campanie online pentru clienţii existenţi, #DigiDays

Digi lansează o campanie online pentru clienţii existenţi, #DigiDays

Captură #DigiDays.

Digi anunţă #DigiDays, o nouă campanie desfăşurată exclusiv online pentru clienţii DIGI existenţi. În perioada 10-16 mai 2021, clienţii fideli, vor beneficia de 50% reducere la orice serviciu, extraopţiune sau upgrade adiţional, în primele 6 luni de la activare a ofertei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clienţii existenţi care doresc să beneficieze de această promoţie vor avea de parcurs următorii paşi: accesează pagina de campanie www.digi.ro/digidays sau secţiunea „Contul meu”, „Serviciile mele”, selectează serviciul nou, serviciul pentru care doresc upgrade sau una sau mai multe extraopţiuni, iar preţul pe care îl vor achita, timp de 6 luni, pentru acestea va fi redus cu 50% din valoarea iniţială.

Campania #DigiDays este valabilă pentru toate serviciile existente şi este disponibilă exclusiv online, pentru contracte cu o durată de 24 de luni, iar detaliile ofertei pot fi găsite pe site-ul www.DIGI.ro. Reducerea se va aplica direct pe factură, astfel clienţii care deţin serviciul Fiberlink 300 şi optează pentru pachetul Fiberlink 1000, vor achita suma de 20 lei/lună, în primele 6 luni.

Clienţii care, în prezent, deţin doar servicii fixe şi doresc să se porteze în reţeaua DIGI Mobil, timp de 6 luni beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările