Cardul de credit digital, Orange Money, poate fi obţinut acum direct din aplicaţie

Cardul de credit digital, Orange Money, poate fi obţinut acum direct din aplicaţie

Card de credit Orange Money.

Lansat în ianuarie 2021, cardul de credit Orange Money poate fi obţinut acum digital, direct din aplicaţia mobilă. Verificarea datelor, aprobarea liniei de credit şi semnarea documentelor se fac de pe smartphone.

Ştiri pe aceeaşi temă

După obţinerea aprobării digitale, cardul de credit virtual se emite instant în aplicaţia Orange Money şi poate fi folosit  imediat pentru cumpărături online sau plăţi cu ceasul ori cu telefonul.

Cardul de credit Orange Money oferă utilizatorilor avantaje exclusive pentru plăţile la Orange (cashback, rate fără dobândă sau puncte Thank You), dar şi pachete cu beneficii extra la alegerea clientilor pentru plata cumpărăturilor ori când pleacă în călătorii. Toate beneficiile şi opţiunile pot fi administrate direct din aplicaţia Orange Money, imediat după emiterea cardului de credit.

Pentru a obţine digital un card de credit Orange Money, clienţii care deţin un număr de telefon mobil în reţeaua Orange vor trece prin câţiva paşi:

  • Solicită cardul de credit direct din aplicaţia Orange Money, disponibilă în App Store sau Google Play.
  • Pentru verificarea datelorintră într-o conferinţă video cu un agent, de aproximativ 3 minute, în care li se va solicita prezentarea buletinului, care va fi scanat virtual, şi realizarea unei fotografii portret (selfie).
  • Pentru analiza profilului financiar, vor semna digital acordurile de interogare a datelor in bazele ANAF şi ale Biroului de Credit şi vor primi rapid răspuns la solicitare.
  • Aleg valoarea creditului în limita aprobată.
  • Contractul pentru emiterea şi utilizarea cardului de credit se semnează electronic calificat.

La finalul procesului, cardul de credit virtual este emis instant în aplicaţia Orange Money şi poate fi utilizat imediat pentru plăţi online sau pentru plăţi mobile cu telefonul sau ceasul prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay. Cardul de credit va putea fi, în continuare, solicitat şi în orice magazine Orange.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările