VIDEO Un nou trailer pentru Disintegration dezvăluie mai multe detalii despre povestea jocului

VIDEO Un nou trailer pentru Disintegration dezvăluie mai multe detalii despre povestea jocului

Foto: Private Division/ V1 Interactive

V1 Interactive şi Private Division au anunţat astăzi că jocul de tip first person shooter, cu elemente SF, Disintegration se va lansa pe 16 iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă

FPS-ul de inspiraţie SF împrumută elemente din jocurile de strategie în timp real. Jucătorii vor trebui să intre în pielea lui Romer Shoal, liderul mişcării de rezistenţă, un proscris care se foloseşte de abilităţile sale tactice şi de cele de pilot de Gravcycle pentru a salva rămăşiţele umanităţii de pericolul reprezentat de Rayonne.

Pe lângă campania single player, Disintegration include şi o componentă multiplayer, ce oferă trei moduri de joc desfăşurate pe şase hărţi diferite. Partea de multiplayer va fi extinsă considerabil după lansarea jocului.

Disintegration va fi disponibil în format digital pe PlayStation 4, Xbox One şi pe PC prin intermediul Steam, la preţul de 49,99 Euro. Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru joc vor primi ca bonus un Crew Skin unic, un emote special, o medalie pentru a putea personaliza Gravcycle-ul şi un banner exclusiv în funcţie de platforma aleasă. Precomanda este disponibilă acum pentru posesorii de Xbox One şi de PC.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: