Record doborât de gameri în weekend: aproape 20 de milioane de jucători activi pe Steam, în acelaşi timp

Record doborât de gameri în weekend: aproape 20 de milioane de jucători activi pe Steam, în acelaşi timp

Foto: Steam/IGN

Unul dintre efectele pe care le aşteptam ca urmare a statului în casă practicat pe întreg mapamondul este creşterea numărului de jucători pe platformele dedicate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iată că Steam, platforma de PC gaming a celor de la Valve este prima care arată că statul în casă te determină să te joci mai mult. Aceasta a doborât propriul său record de jucători din primul weekend în care statul acasă a fost promovat masiv în mediul online.

Astfel, pe Steam se aflau sâmbătă după-masă (ora 07:00 în SUA) un total de 19.728.027 oameni, împărţiţi în miile de jocuri ale seriviciului, un nou record pentru acesta. Anterior, Steam înregistrase 18.801.944 de jucători în acelaşi timp, în februarie 2020.

Evident, acest record a adus după sine şi doborârea altor recorduri individuale. Astfel, Counter Strike: Global Offensive, DOTA 2 şi PUBG au înregistrat şi ele noi numere maxime ale jucătorilor prezenţi în acelaşi timp, conform IGN.

Este de aşteptat ca numărul gamerilor să crească în următoarele săptămâni, pe măsură ce epidemia de coronavirus ţine din ce în ce mai multe persoane izolate în casă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările