Real Racing 3, update pentru pasionaţii de curse: maşinile de anduranţă ale cursei de 24 de ore de la Le Mans

Real Racing 3, update pentru pasionaţii de curse: maşinile de anduranţă ale cursei de 24 de ore de la Le Mans

Real Racing 3, un joc cu o actualizare interesantă FOTO Adevărul

Popularul joc de Android şi iOS, Real Racing 3 a primit un update foarte interesant pentru pasionaţii de automobilism din toată lumea. Astfel, jocul te duce în lumea cursei de 24 de ore de la Le Mans, care va avea loc între 14 şi 15 iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Real Racing este între cele mai populare jocuri pe Android şi iOS şi a primit un update important pe 27 mai. Astfel, pasionaţii de joc şi de automobilism, vor putea să se întreacă pe internet pe circuitul legendar de la Le Mans, urmând parcursul de la antrenament până la cele 24 de ore de anduranţă.

Printre maşinile pe care le vom putea folosi în Real Racing 3 2.3.0 sunt Porsche 919 Hybrid, Audi R18 e-tron Quattro şi Toyota TS040 Hybrid, bolizi de cursă care vor participa în dura competiţie de 24 de ore. Jocul include o întreagă campanie de curse cu aceste maşini.

Real Racing 3 pe Android

Real Racing 3 pe iOS. 

Trailerul oficial al jocului

Pentru cei mai pasionaţi dintre noi, putem să concurăm cu Porsche 919 Hybrid şi să câştigăm o excursie reală la şcoala de pilotaj Porsche. Jocul a devenit inclusiv mai complicat, pentru că primim penalizări dacă tăiem viraje, se calculează mai bine timpii şi latenţa de control a fost micşorată.

Actualizarea e disponbilă doar pentru cei care au jucat deja şi au ajuns la un nivel bun. Altfel, veţi fi nevoit să parcurgeţi tot jocul, să treceţi de toate nivelurile şi să ajungeţi la Le Mans. Sau, puteţi să plătiţi în interiorul aplicaţiei pentru a vă cumpăra niveluri şi maşini noi. 

Cum arată actualizarea în joc

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările