Platforma de gaming în cloud Boosteroid, prezentă la Bucharest Gaming Week. Cum funcţionează aceasta

Platforma de gaming în cloud Boosteroid, prezentă la Bucharest Gaming Week. Cum funcţionează aceasta

Boosteroid este o platformă de gaming în cloud care îţi permite să joci cele mai noi jocuri, chiar dacă PC-ul tău nu este unul performant.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 6-10 noiembrie, la Palatul Parlamentului, are loc Bucharest Gaming Week, unul dintre cele mai importante evenimente pentru comunitatea de gaming din România. Cei prezenţi vor putea juca cele mai noi jocuri, participa la competiţii şi vor putea testa cele mai noi tehnologii.

Una dintre noutăţile din acest an este reprezentată de prezenţa platformei de gaming prin cloud boosteroid.com, care permite utilizatorilor să joace cele mai noi jocuri, chiar dacă PC-ul lor nu este unul performant.

Prin Boosteroid, jucătorii pot încerca titluri importante chiar în browser, precum Witcher 3, GTA V, Devil May Cry V şi multe altele, datorită tehnologiei platformei, care se foloseşte de serverele sale aflate la distanţă pentru a rula jocurile.

Accesul utilizatorului este direct, descărcarea unui joc nefiind necesară. În plus, Boosteroid funcţionează pe PC, Mac, laptop, tabletă sau chiar smart TV, şi printr-o aplicaţie dedicată, îţi poate permite să îţi ”transformi” telefonul într-un gamepad.

Serviciul Boosteroid este disponibil pe bază de abonament lunar, în valoare de 9.89 de euro. Cei interesaţi îl pot încerca gratuit pentru o perioadă de trei zile.

Platformele de gaming în cloud încep să ia amploare, iar giganţii Google şi Microsoft pregătesc şi ei lansarea unor astfel de tehnologii prin Google Stadia sau Project xCloud. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările