Mario Kart poate fi jucat de astăzi şi pe mobil, gratuit

Mario Kart poate fi jucat de astăzi şi pe mobil, gratuit

Captura via Nintendo

Unul dintre cele mai iubite jocuri ale celor de la Nintendo a făcut tranziţia de pe consolă pe telefonul mobil chiar astăzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mario Kart Tour poate fi descărcat pe dispozitivele iOS şi Android, şi marchează astfel debutul mult aşteptat al unuia dintre cele mai iubite jocuri de curse pe platformele mobile. Jocul este gratuit, însă include şi câteva micro-tranzacţii.

Cei care ţin neapărat să cheltuie bani pot achiziţiona un abonament Gold Pass, disponibil la preţul de 4.99 de dolari pe lună. Acesta oferă acces la modul de joc mai rapid, de 200cc, precum şi diferite obiecte şi badge-uri. 

Există o perioadă de probă gratuită de două săptămâni, în care utilizatorii se pot decide dacă merită sau nu să investească echivalentul a aproximativ 20 de lei lunar în acest joc.

Unul dintre aspectele interesante ale jocului este faptul că va avea curse care se vor petrece pe circuite modelate după locaţii din lumea reală. Acestea ar urma să fie disponibile pentru aproximativ două săptămâni, la sfârşitul cărora vor fi înlocuite. Prima cursă de acest fel se desfăşoară pe o hartă bazată pe oraşul New York.

De menţionat este şi faptul că vei avea nevoie de un cont de Nintendo pentru a putea juca Mario Kart Tour. Personal, am completat deja câteva curse şi pot spune că sunt impresionat în primul rând de faptul că serverele aplicaţiei funcţionează, ţinând cont de volumul mare de jucători. Vom reveni cu un review al jocului în următoarele zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: