Liga 1, prezentă din nou în FIFA. În ce alte campionate vei mai putea juca în FIFA 21

Liga 1, prezentă din nou în FIFA. În ce alte campionate vei mai putea juca în FIFA 21

După ce a fost introdusă anul trecut de EA în cel mai popular joc de fotbal, Liga 1 rămâne prezentă în FIFA 21, alături de noile echipe promovate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anul acesta, FIFA 21 continuă să ofere cel mai înalt nivel de autenticitate, cu peste 17.000 de jucători şi peste 700 de echipe, la care se adaugă peste 90 de stadioane şi mai mult de 30 ligi naţionale de fotbal, oferind jucătorilor FIFA 21 acces exclusiv la cele mai mari competiţii globale.

De la UEFA Champions League la CONMEBOL Libertadores şi multe altele, jucătorii pot experimenta autenticitatea jocului cu cluburi de top din cele mai cunoscute ligi naţionale, inclusiv Liga I din România.

Cele peste 90 de stadioane licenţiate contribuie la cea mai autentică şi interactivă experienţă de fotbal din lume. Fie că alegeţi să jucaţi pe Parc des Princes, San Siro, Anfield sau Santiago Bernabéu, veţi simţi energia şi atmosfera acestor arene emblematice. De asemenea, dacă preferaţi fotbalul de stradă, VOLTA Football include cinci locaţii noi: Sydney, Paris, Dubai, São Paulo şi Milano.

Lista completă a ligilor şi cluburilor de fotbal din EA SPORTS FIFA 21 este disponibilă aici, iar lista completă a stadioanelor poate fi accesată aici

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările