Garmin lansează un smartwatch pentru gameri

Garmin lansează un smartwatch pentru gameri

Garmin Instinct Esports Edition este primul smartwatch al celor de la Garmin care este dedicat gamerilor, o piaţă neexplorată până acum de aceste produse.

Ştiri pe aceeaşi temă

Smartwatch-urile sunt de obicei realizate pentru a se mula pe placul a două categorii de persoane: cei care vor un accesoriu elegant, care să aibă câteva din funcţionalităţile telefonului lor şi să le uşureze puţin anumite sarcini şi pasionaţii de fitness, care vor să urmărească toate datele antrenamentului pe care tocmai l-au încheiat.

Garmin încearcă acum să atragă atenţia unei noi pieţe de consumatori - gamerii. Garmin Instinct Esports Edition este în mare parte un smartwatch normal, însă are câteva funcţii care ar trebui să îi ajute pe gameri să înţeleagă mai bine momentele în care se simt stresaţi într-un joc şi, eventual, să şi înveţe de pe urma acestora.

Conform lui Dan Bartel, vicepreşedintele diviziei de vânzări a Garmin, „jucătorii vor putea folosi datele oferite de Instinct pentru a face anumite schimbări şi în vieţile lor de zi cu zi, fie că vorbim aici de perioade de somn sau de activitate care pot duce la o creştere a abilităţilor fizice şi cognitive în timpul jocurilor”.

Ceasul are un standard de protecţie militar MIL-STD 810 şi vine cu o autonomie a bateriei de 80 de ore în modul esports şi 14 zile în modul obişnuit. Nu lipsesc funcţiile normale ale unui smartwatch, precum monitorizarea diverselor aspecte ale sănătăţii, iar preţul său este de 300 de dolari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările