AMD a lansat Radeon Software Adrenalin 2020 Edition

AMD
a lansat Radeon
Software Adrenalin 2020 Edition

Captură din timpul instalării

AMD a lansat noua generaţie de Radeon Software Adrenalin 2020 Edition, introducând o nouă aplicaţie intuitivă de gaming, performanţe mai bune şi funcţii premium.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printre funcţii îmbunătăţite se numără:

  • O aplicaţie de gaming total nouă şi diferită: Un design simplu şi intuitiv permite utilizatorului să controleze complet hardware-ul Radeon, funcţiile din jocuri şi setările, precum şi serviciile de streaming.

  • Radeon Boost: Livrează o performanţă cu 23% mai bună în jocurile cu acţiune rapidă, reducând în mod dinamic rezoluţia şi crescând în acelaşi timp numărul de cadre pe secundă. Rezultatul este o experienţă mai fluidă, fără să se producă vreo schimbare perceptibilă în calitatea imaginii.

  • AMD Link: Permite acum utilizatorilor să se joace şi atunci când sunt în mişcare, prin intermediul unui gameplay de calitate înaltă, livrat direct, prin streaming, pe telefoane sau tablete.

  • Integer Display Scaling: Scalează imaginile de pe ecran, de la un pixel la patru sau mai mulţi, oferind jocurilor clasice un aspect modern, artistic, cu opţiuni de scaling pentru display-urile high-PPI.

Am descărcat noul Radeon 19.12.2 şi l-am instalat pe computerul personal, prima observaţie e că antivirusul blochează încercările de conectare la serverul AMD. Dezactivează temporar antivirusul. Odată instalată aplicaţia în meniul "Quik Setup" găseşti trei profile de utilizare: Gaming, e-Sports şi Standard. 
 
Am selectat Gaming şi mai departe îţi afişează placa grafică, procesorul şi modul în care acestea se potrivesc cu jocurile instalate.  Computerul meu e la limită, îmi arată asta şi-mi indică cu ce ar trebui să înlocuiesc hardware-ul actual.

Mai multe opţiuni ale aplicaţiei în galeria din deschiderea articolului sau la finalul lui.

AMD Radeon Software Adrenalin 2020 poate fi descărcat de aici.

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: