VIDEO Huawei pregăteşte o tabletă quad core: MediaPad

VIDEO Huawei pregăteşte o tabletă quad core: MediaPad

Huawei promite o experiență foarte bună pentru jocuri pe MediaPad.

Huawei a dat publicității un videoclip de prezentare a viitoarei sale tablete de zece inci. Aceasta va avea cu puțin sub nouă milimetri grosime și cu o greutate de aproape 600 de grame. Încă nu au fost anunțate data de lansare și prețul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Huawei vrea să devină unul dintre primii cinci producători de smarpthone-uri și tablete de pe piața nord-americană în următorii trei ani. A început cu smartphone-ul Ascend D quad, iar acum pregătește tableta MediaPad 10 FHD. Aceasta va veni cu un display de 10,1 inci, cu un procesor quad-core, produs propriu al companiei, și o cameră de opt megapixeli.

MediaPad oferă și câteva bonusuri față de produsele concurente. În primul rând va oferi un spațiu de stocare online de 160 GB și o rezoluție a ecranului de 1.920 cu 1.200, folosind aceeași tehnologie de pe actualele iPhone-uri și iPad-uri. Mai mult, compania promite o experiență de joc foarte bună, bazându-și afirmațiile pe procesorul grafic cu 16 nuclee al tabletei.

Huawei Technologies este o companie chineză care se clasează pe locul doi mondial la producția de echipamente de telecomunicații. Huawei mai are pe piața smartphone-urilor un alt model de top, Ascend P1, cu ecran Super AMOLED și procesor quad-core. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările