VIDEO Google Nexus 7 are probleme grave cu touchscreen-ul

VIDEO Google Nexus 7 are probleme grave cu touchscreen-ul

Nexus 7 are un preț de 200 de dolari, dar și câteva probleme.

Tableta Nexus 7 de la Google vine cu un preț mic, dar se pare că și cu probleme. Un videoclip recent arată cum ecranul tacti încetează să mai funcționeze după un timp de utilizare. Soluția temporară este o repornire a dispozitivului în urma căreia ecranul se recalibrează.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mulți cumpărători s-au plâns de faptul că ecranul tabletei Nexus 7 nu oferă o acuratețe și un răspuns prea bune, dar Ryan Whitwam, redactor pentru geek.com, este cel care a și filmat problema. Se pare că după un timp de folosire sau după ce a fost pornită o aplicație mai solicitantă, ecranul nu mai răspunde atingerilor utilizatorului.

Cel mai adesea asta survine după ce a fost lansat un joc optimizat pentru procesorul Tegra 3 care echipează tableta. După pornire durează doar câteva minute până ecranul devine aproape inutilizabil, răspunzând doar sporadic atingerilor, dar și atunci întrerupându-se brusc conexiunea.

 


Aria în care se manifestă problema este partea de jos a tabletei până aproape de mijloc. Căldura în exces poate fi de vină, dar rămâne și alternativa unei erori software. Dacă nu este vorba de o defecțiune fizică, Google poate rezolva problema cu o actualizare a sistemului de operare, dar asta va veni în momentul în care va exista un verdict concret.

Nexus 7, prima tabletă lansată de Google, este produsă de Asus și destinață pieței tabletelor de 200 de dolari. Din punct de vedere tehnic, Nexus 7 are un procesor Tegra 3 cu patru nuclee, memorie RAM de 1 GB, procesor grafic produs de NVidia cu 12 nuclee și peste toate un ecran cu rezoluția de 1280x800. Tableta este disponibilă în două versiuni, de 8 şi de 16 GB, la un preţ de 199 de dolari, respectiv 249 de dolari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările