Skype te ajută să îţi ştergi greşelile: în noua aplicaţie poţi edita mesajele trimise

Skype te ajută să îţi ştergi greşelile: în noua aplicaţie poţi edita mesajele trimise

Skype îţi dă şansa să îţi corectezi greşelile.

De câte ori n-ai trimis un mesaj... nepotrivit online şi ai vrut să îl ştergi? Într-adevăr, nu se poate. Totuşi, Skype introduce o astfel de funcţionalitate şi poţi, la propriu, să îţi retragi cuvintele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Skype şi-a făcut un renume ca fiind un serviciu foarte bun pentru audio conferinţe şi tele conferinţe. În acelaşi timp însă îl poţi folosi şi ca pe o unealtă de mesagerie instant. Din acest motiv, în teorie, se supune aceloraşi limitări precum alte programe similare, scrie Playtech.

În practică însă cei de la Microsoft au lansat zilele trecute un update pentru versiunea de Windows 8.1 de Skype, care îţi permite să editezi mesajele trimise. Ca urmare, indiferent dacă ai greşit o literă sau ai scris o propoziţie la nervi, poţi reveni cu uşurinţă asupra ei, chiar şi după ce ai apăsat enter pentru ca aceasta să ajungă la destinatar.

Este suficient să selectezi o bucată de text din mesajul trimis şi să o ştergi direct sau să alegi opţiunea „Edit Message“. Ca o alternativă radicală, din acelaşi meniu poţi alege „Remove Message“ şi întregul mesaj va fi şters. Poţi şterge atât un cuvânt, cât şi o întreagă linie de text.

Mai multe detalii despre noul Skype sunt pe Playtech

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările