Oppo anunţă lansarea a două noi perechi de căşti true wireless. Când vor fi disponibile în România

Oppo anunţă lansarea a două noi perechi de căşti true wireless. Când vor fi disponibile în România

Oppo  a anunţat astăzi noile sale căşti Oppo Enco Free şi Oppo Enco W31, confirmând astfel că nu a venit doar cu segmentul de telefoane pe piaţa locală, ci şi cu alte gadget-uri.

Ştiri pe aceeaşi temă

OPPO Enco Free

Căştile OPPO Enco Free vin cu o durată de redare de până la 25 de ore, sunt rezistente la apă, având certificarea IPX4, şi se pot conecta automat cu un smartphone imediat ce cutia de încărcare a fost deschisă. Ele vin şi cu două tipuri de capete – semi-in ear şi in-ear.

OPPO Enco Free au un sistem de conexiune Bluetooth binaural cu latenţă scăzută, care transmite sunetul simultan către ambele urechi. Această caracteristică vine ca o soluţie utilă pentru problemele de sincronizare ale sunetului, mai ales când vine vorba de gaming pe telefon.

Compania chineză şi-a propus ca, prin căştile sale wireless inteligente, calitatea sunetului transmis să fie una înaltă. De aceea, OPPO Enco Free utilizează standardul AAC (Advanced Audio Coding) au primele difuzoare ultra-dinamice din industrie şi au sistem de poziţionare FPC (flexible printed circuit). De asemenea, pentru a avea un bas intens şi în cazul volumului ridicat, este folosită o diafragmă tristratificată dintr-un aliaj de magneziu-titan şi un circuit magnetic dual.

Pentru a îmbunătăţi claritatea sunetului în timpul apelurilor, căştile OPPO Enco Free utilizează un algoritm AI de neutralizare a sunetului şi microfon dual cu tehnologie beamforming. Asta înseamnă că pe parcursul apelului, se face o analiză a spectrului de intensitate a sunetului pentru a înlătura zgomotele nedorite şi a transmite doar vocea utilizatorului.

Utilizatorii pot controla volumul sau schimba piesele prin simpla glisare în sus sau în jos pe oricare dintre căşti şi pot gestiona apelurile printr-o simplă atingere, iar, printr-o apăsare mai lungă, pot activa orice asistent de voce existent pe un smartphone.

OPPO Enco W31

Căştile wireless OPPO Enco W31 sunt o alternativă acesibilă şi integrează sistemul de conexiune Bluetooth binaurală cu latenţă scăzută, fiind compatibile cu majoritatea smartphone-urilor de pe piaţă. Mai mult, căştile EncoW31 au un design in-ear sigur, o rezistenţă ridicată la apă şi praf ceea ce le face potrivite chiar şi pentru cei mai active utilizatori.

OPPO Enco W31 folosesc diafragme termoplastice compozite din poliuretani (TPU) şi diafragme grafene concepute pentru a îmbunătăţi răspunsul frecvenţei. Utilizatorii pot alege între două moduri audio: unul special conceput pentru muzica pop şi clasică având o egalizare audio aplicată întregului interval de frecvenţă, şi unul pentru muzica rock şi EDM, care scoate în evidenţă frecvenţele joase ale basului.

În plus, căştile sunt potrivite pentru orice activitate exterioară având un sistem de minimizare a zgomotului produs de vânt, două microfoane interne cu o sensibilitate ridicată pe ambele părţi şi un algoritm de noise-cancellation special conceput pentru a înlătura zgomotele de fundal în timpul apelurilor.

Căştile OPPO Enco Free şi OPPO Enco 31completează experienţa de utilizare a celor mai noi smartphone-uri OPPO ce vor fi disponibile anul acesta pe piaţa din România, respectiv Find X2 sau Reno 3 Pro 5G.

OPPO Enco W31 şi OPPO Enco Free vor fi disponibile în România în a doua jumătate a lunii mai.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: