Logitech lansează tastaturile wireless MX Keys Mini şi MX Keys Mini pentru Mac

Logitech lansează tastaturile wireless MX Keys Mini şi MX Keys Mini pentru Mac

Tastatura wireless MX Keys Mini.

Logitech lansează MX Keys Mini şi MX Keys Mini pentru Mac, tastaturi wireless iluminate cu design minimalist, destinate creatorilor de conţinut.

Ştiri pe aceeaşi temă

MX Keys Mini vine echipată cu sistem Perfect Stroke, cea mai performantă tehnologie de tastare non-mecanică de la Logitech.

Designul minimalist te ajută să îţi păstrezi o poziţie corectă a umerilor şi a mâinilor în timpul folosirii, permiţându-ţi totodată să plasezi mouse-ul mai aproape de tastatură. 

Tastele concave sunt concepute şi aşezate astfel încât fiecare comandă să fie la îndemână, fără ca spaţiul să se aglomereze cu taste suplimentare de care nu ai nevoie. Acestea au o  stabilitate ridicată, zgomotul este redus, iar timpul de reacţie optimizat. 

MX Keys Mini vine cu trei funcţii noi: o tastă de dictare (activă pe Windows şi macOS, doar în anumite ţări), o tastă pentru a activa şi dezactiva microfonul şi o tastă pentru emoji.

MX Keys Mini are funcţie de încărcare rapidă USB-C, putând fi conectate cu uşurinţă până la trei dispozitive wireless cu Bluetooth Low Energy (BLE).

Este compatibilă cu Windows, Chrome, Linux şi Android, macOS, iOS, iPadOS. Se conectează prin Bluetooth prin receiverul USB Logi Bolt. 

MX Keys Mini pentru Mac este optimizată pentru macOS, iOS şi iPadOS.

Este disponibilă în trei variante de culoare - roz, gri pal şi grafit. Combinaţia recomandată este cu un mouse din Seria Master.

O parte dintre piesele MX Keys Mini sunt fabricate din plastic reciclat post-consum (PCR) - în procent de 30% la modelul în culoarea grafit şi 12% la cele roz şi gri pal. Ambalajele din hârtie ale MX Keys Mini provin din păduri certificate FSC.

Logitech MX Keys Mini şi MX Keys Mini pentru Mac sunt disponibile începând de azi, 28 septembrie 2021, pe Logitech.com şi la magazinele partenere din România începând cu data de 5 octombrie 2021, la preţul recomandat de 509 lei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările