Logitech a lansat ERGO K860, tastatură care garantează 10 milione de apăsări

Logitech a lansat ERGO K860, tastatură care garantează 10 milione de apăsări

Tastatura Logitech ERGO K860.

Logitech lansează Logitech ERGO K860 Ergonomic Split, o tastatură ergonomică care oferă un sprijin mai mare pentru încheietura mâinii şi o activitate musculară redusă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Suportul curbat din spumă cu memorie pentru încheietura mâinii, al ERGO K860, te ajută să menţii antebraţele chiar deasupra tastaturii oferă cu 54% mai mult sprijin pentru încheietura mâinii şi reduce îndoirea acesteia cu 25%. Înălţimea tastaturii este reglabilă pentru a menţine încheieturile într-o postură naturală, indiferent dacă eşti aşezat sau în picioare. ERGO K860 este certificat de United States Ergonomics şi a fost testată şi evaluată pentru o durată de viaţă de 10 milioane de tastări.

Sistemul de taste Perfect Stroke de la Logitech oferă confort, precizie şi fluiditate la tastare. Configurarea tastaturii ERGO K860 se realizează rapid, folosind instrucţiunile online de utilizare, fiind compatibilă atât pentru Mac, cât şi cu alte platforme PC. Tastatura poate fi conectată prin Bluetooth Low Energy sau dongle USB.

ERGO K860 poate fi integrată în aplicaţia Logitech Flow, software care permite controlul mai multor computere cu o singură tastatură sau mouse. 

Logitech ERGO K860 va fi disponibilă pe site-ul www.logitech.com şi în magazinele partenere începând cu martie, la un preţ recomandat 549.99 lei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările