Getac a reînnoit parteneriatul cu BMW pentru furnizarea de laptopuri şi tablete rezistente

Getac a reînnoit parteneriatul cu BMW pentru furnizarea de laptopuri şi tablete rezistente

GETAC.

Getac a anunţat un parteneriat cu Grupul BMW pentru a furniza dispozitive şi soluţii mobile ultra-rezistente în reţeaua sa globală, pentru o gamă largă de aplicaţii de cercetare şi dezvoltare, producţie, logistică pentru depozite şi diagnoză auto.

Ştiri pe aceeaşi temă

Getac furnizează de 6 ani Grupului BMW echipament ultrarezistent pentru vehicule şi testarea aplicaţiilor. Odată cu reînnoirea parteneriatului, Getac a primit o nouă comandă din partea Grupului BMW pentru notebook-urile şi tabletele din seria S410, V110, F110, A140, UX10 şi T800.  

Laptopurile şi tabletele Getac oferă un grad de protecţie de la IP52 până la IP65 pentru apă şi praf şi siguranţă în medii dure. În cadrul BMW Group, notebook-ul semi-rezistent S410 este utilizat pentru a realiza diagnoza autovehiculelor la nivel internaţional. Funcţiile cheie includ conectivitatea wireless şi cu fir pentru acces direct la datele de diagnostic şi pentru testarea rapidă a vehiculului, în timp ce tehnologia touchscreen LumiBond 2.0 de la Getac oferă lizibilitate, chiar şi în lumina directă a soarelui.

Patru moduri avansate de atingere (Atingere/Ploaie, Mănuşă sau Stilou) oferă o gestionare a comenzilor de service, pentru operaţiuni de calitate şi timp scurt de livrare.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: