Atac direct la Windows: OS X Mavericks de pe Macbook şi Mac, gratuit pentru utilizatorii Apple

Atac direct la Windows: OS X Mavericks de pe Macbook şi Mac, gratuit pentru utilizatorii Apple

Mac OS X Mavericks este gratuit pentru toţi utilizatorii de Macbook şi iMac FOTO The Verge

Utilizatorii de Mac care au laptopuri din 2007 până în 2013 pot să-şi facă update la OS X Mavericks gratuit începând de astăzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Craig Federighi, unul dintre directorii Apple a prezentat un pic Mac OS X Mavericks, care nu aduce mai multe noutăţi decât cele de la WWDC 2013. Cu un atac direct la Windows 8 Pro, care costă 199 de dolari, Federighi a anunţat faptul că Mac OS X Mavericks este gratuit pentru utilizatorii de Apple care folosesc laptopuri fabricate chiar şi în 2007.

Mac OS X Mavericks vine, în primul rând, cu Finder Tabs. Asta presupune că de acum pot fi gestionate mai uşor ferestrele deschise în Finder. Apoi, urmează sortarea pe cuvinte cheie - tagging. Practic, poţi căuta documente doar ştiind un anumit cuvânt cheie.

Apoi, Apple Maps ajung în Mac OS X. Este o aplicaţie încă în dezvoltare, dar asta nu înseamnă că nu poate fi utilizată cu brio pe computerele companiei. Mai trebuie spus că sistemul de notificări a fost îmbunătăţit. De la email, la calendar şi la mesaje. De asemenea, Apple mai propune iCloud Keychain pentru a-ţi păstra toate parolele într-un singur loc, adica în serviciul de stocare online al companiei.

Cât despre Apple Maps pe Mac OS X Mavericks, această aplicaţie se va sincroniza cu iPhone-ul pe care îl deţii. Practic, este ceea ce face Google deja cu Google Now şi telefoanele sau tabletele cu Android.

Safari învaţă să gestioneze mai bine resursele, are prioritate ceea ce e în prim plan. este o formă de optimizare pe care Apple a tot făcut pe dispozitivele sale mobile. De asemenea, poţi naviga prin lista de articole salvate, pe care să le citeşti mai târziu, şi distribuirea de legături se va face din bara laterală, mai bine decât până acum.

Aplicaţia de calendar arată cam ceea ce înseamnă designul minimalist la Apple. Este similară ideea cu cea aplicată de Google. Nu mai există texturi reale imitate în mediul digital. Iar de azi vor avea acces la Mac OS X Mavericks toţi dezvoltatori, lansarea oficială se va face abia în toamnă.

Apple lansează noile tablete: iPad Air şi iPad mini 2 sunt noile modele, designul e similar, diferenţa de preţ e de 100 dolari

Mac Pro se lansează în noiembrie şi costă 3.000 de dolari - performanţă fulminantă într-un ambalaj cuminte

iPad Mini 2: la fel de puternic ca şi fratele său mai mare iPad Air

iPad devine iPad Air: de pe 1 noiembrie în România

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările