Apple lansează o nouă pereche de căşti wireless, mai ieftină decât vechea generaţie

Apple lansează o nouă pereche de căşti wireless, mai ieftină decât vechea generaţie

Foto: Apple

Powerbeats 4 au fost anunţate oficial şi vor înlocui Powerbeats 3, având o baterie mai mare şi un preţ cu 25% mai scăzut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi înlocuiesc Powerbeats 3, noile căşti lansate de Beats, un sub-brand al Apple, vor fi numite doar Powerbeats, şi vin cu un design care se aseamănă cu Powerbeats Pro, lansate anul trecut.

Surprinzător este faptul că Powerbeats vor fi mai ieftine decât predecesoarele sale - vor costa 149 de dolari, spre deosebire de 200 de dolari, cât costa o pereche de Powerbeats 3.

Bateria a primit o îmbunătăţire majoră, iar noile Powerbeats vor putea rezista până la 15 ore, cu 3 mai mult decât generaţia anterioară. Căştile folosesc acelaşi chip H1 ca a doua generaţie de AirPods, Powerbeats Pro şi AirPods Pro, şi vin cu suport pentru asistentul digital Siri şi o latenţă mai scăzută. De asemenea, vor fi compatibile cu funcţia Audio Sharing de pe iOS.

Singura diferenţă de aspect faţă de Powerbeats Pro este cablul care uneşte noile Powerbeats, nefiind true wireless. De asemenea, nu există o cutie de încărcare, aceasta făcându-se printr-un port Lightning aflat direct pe una din căşti.

Căştile vor fi disponibile începând de mâine, 18 martie, în 3 culori diferite: negru, alb şi roşu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: