Zalăul are doi campioni naționali la judo. Ei și-au apărat titlul de anul trecut

0
Publicat:

Ionuț Gabriel Cuibuș și Cristian Goron care s-au încoronat campioni naționali în proba de kime no kata, la categoria seniori, la Campionatul Național de Judo de la Izvorani.

Gabriel Cuibuș și Cristioan Goron sunt campioni naționali FOTO: Primăria municipiului Zalău
Gabriel Cuibuș și Cristioan Goron sunt campioni naționali FOTO: Primăria municipiului Zalău

În perioada 12-13 noiembrie 2022, la Izvorani a avut loc Campionatul Național de Judo, eveniment organizat de Federația Română de Judo.

Competiția s-a desfășurat în Sala Polivalentă a Complexului Sportiv Olimpic și s-au adunat la start în jur de 100 de sportivi din toată țara. Sport Club Municipal Zalău a fost reprezentat la aceste Naționale de doi sportivi care au obținut un rezultat foarte bun.

Este vorba despre Ionuț Gabriel Cuibuș și Cristian Goron care s-au încoronat campioni naționali în proba de kime no kata, la categoria seniori.

Pentru noi a fost o competiție reușită. Ne bucurăm foarte mult pentru aceste rezultate obținute și ne fac să muncim și mai mult pentru a obține alte performanțe notabile”, a spus Ionuț Gabriel Cuibuș, coordonațorul secție de judo de la SCM Zalău.

De remarcat este faptul că, cei doi sportivi de la SCM Zalău și-au apărat cu succes titlul național la judo, obținut în 2021.

În perioadă următoare pentru sportivii de la SCM Zalău urmează două competiții la Satu Mare și Arad.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite