Zălăuanii sunt chemaţi să îşi aştepte campionii în faţa Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campionii de la Remat vor fi întâmpinaţi la Primăria Zalău
Campionii de la Remat vor fi întâmpinaţi la Primăria Zalău

Iubitorii voleiului masculin din Zalău sunt aşteptaţi în această seară, de la ora 20.00, în faţa Primăriei, pentru a-şi primi aşa cum se cuvine campionii - sportivii de la Remat, care au câştigat aseară cel de-al treilea titul consecutiv de campioni ai României.

Remat Zalău a câştigat cel de-al treilea titlu consecutiv de campioană a României la volei masculin, după ce a câştigat aseară, în deplasare la Constanţa, cel de-al treilea meci al finalei cu Tomis. După primele două meciuri de la Zalău, câştigate în faţa formaţiei de la malul Mării Negre, voleibaliştii antrenaţi de polonezul Mariusz Sordyl s-au impus decisiv aseară cu 3:1 (25:23, 23:25, 26:24, 25:21), adjudecându-şi finala organizată pe sistemul trei victorii din cinci meciuri.

Pentru a-şi sărbătorii campionii, Primăria Zalău organizează în această seară o festivitate de întâmpinare a sportivilor aşteptaţi să sosească de la Constanţa în jurul orei 20.00. Suporterii echipei şi toţi zălăuanii care sunt mândri de performanţa echipei din Zalău sunt aşteptaţi în număr cât mai mare, la ora amintită, în faţa Primăriei, pentru a le arăta noilor campioni aprecierea de care se bucură în oraşul nostru.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite