Votează Zalăul în competiţia adevarul.ro: „Oraşul cel mai frumos împodobit de sărbători”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zalăul este pregătit de sărbătoare
Zalăul este pregătit de sărbătoare

Adevarul.ro a lansat o competiţie în care cititorii sunt chemaţi să desemneze care dintre oraşele ţării a fost cel mai frumos împodobit de sărbători. Poţi contribui şi tu la plasarea cât mai bună a oraşului nostru în această competiţie nominalizându-l AICI.

Campania online adevarul.ro vrea să le arate cititorilor cum au fost gătite de sărbători cele mai frumoase oraşe din ţară. Dacă sunteţi mândri sau măcar mulţumiţi de felul în care arată, acum, oraşul nostru spuneţi asta AICI. Mai mult, dacă aveţi şi fotografii cu zonele din oraş care vă plac cel mai mult în această perioadă le puteţi trimite pe adresa zalau@adevarul.ro, iar noi le vom publica.

Zalăul este pregătit de sărbătoare

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA GALERIA

În iluminatul de sărbători s-a investit în acest an peste 95.000 de lei, bani proveniţi de la bugetul local dar şi din sponsorizări. După cum a explicat Manuela Ghiuruţan, purtător de cuvânt al Primăriei Zalău, în care  sunt incluse manopera, montarea şi demontarea elementelor de iluminat festiv care se întind pe o distanţă de 20,2 kilometri. Luminile de sărbătoare au fost pornite în zona centrală în 1 decembrie, iar în restul oraşului câteva zile mai târziu.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite