VIDEO Război deschis între Băsescu şi Blaga: "Băsescu nu a lovit în Blaga, Băsescu a lovit în PDL"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga a fost azi la Zalău FOTO Olimpia Man
Vasile Blaga a fost azi la Zalău FOTO Olimpia Man

Prezent vineri, 15 februarie 2013, la Zalău, la şedinţa Comitetului Director Judeţean al PDL Sălaj, preşedintele PDL Vasile Blaga a răspuns, dur, acuzaţiilor, şi mai dure, lansate, recent, la adresa sa, de către preşedintele Traian Băsescu.

Presedintele Traian Băsescu sugera că Vasile Blaga ar fi fost la originea căderii cabinetului MRU, Frunzăverde, cel care a trădat primul, fiind "locotenentul" acestuia. Mai mult, Băsescu a sugerat că Blaga vrea să predea "la cheie" partidul USL şi că încearcă să "aranjeze" Convenţia naţională.

În replică, Vasile Blaga a declarat, azi, la Zalău, că "domnul preşedinte Traian Băsescu, pentru a doua oară, se implică într-o competiţie internă într-un partid care nici nu este declanşată", adăugând că susţinerea preşedintelui faţă de eventuala candidatură a lui Elena Udrea nu este o surpriză pentru nimeni. "Că domnul preşedinte o susţine pe Elena Udrea o ştiu 22 de milioane de români", a declarat el.

Preşedintele PDL a spus că este "deranjat" de "anumite neadevăruri spuse de preşedinte". "În primul rând, eu nu am schimbat nicăieri conducerea partidului. Doar la Gorj, unde fostul nostru coleg a devenit liderul unui carter sindical, aşa că acolo avem conducere interimară", a punctat Blaga. Liderul democrat-liberal s-a referit, apoi, la trădarea lui Sorin Frunzăverde, care ar fi fost "locotenentul". "Domnia sa (Sorin Frunzăverde - n.r.) a plecat din partid din funcşţia de prim-vicepreşedinte, deci "locotenent", a domnului Boc", a precizat Blaga.

Vasile Blaga mai spune că atacurile preşedintelui Băsescu împotriva sa sunt, de fapt, atacuri împotriva Partidului Democrat Liberal. "Dar partidul acesta, cu conducerea aceasta, este cel care a salvat, în vara anului trecut, democraţia, şi l-a salvat inclusiv pe domnia sa. Tin minte că, la mitingurile din vre,ea respectivă, nu urca pe scenă Elena Udrea. Ea nici nu era în oraşele respective. Urca Vasile Blaga. Eu urcam primul, eu începeam discursurile, iar apoi mai veneau şi Mihai Razvan Ungureanu, Mona Macovei, iar, în final, bineînţeles, domnul Traian Băsescu", atrage atenţia preşedintele democrat-liberalilor.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite