VIDEO Omagiu adus poliţistului mort într-un accident de ATV. Sirenele l-au plâns pe tânărul de 29 de ani

0
0
Alin Unguraş lucra la Poliţia Zalău FOTO Sindicatul Europol/monitoruldesalaj.ro
Alin Unguraş lucra la Poliţia Zalău FOTO Sindicatul Europol/monitoruldesalaj.ro

Poliţiştii sălăjeni au ţinut un moment de reculegere în memoria colegului lor, mort la doar 29 de ani într-un tragic accident.

Alin Unguraş, poliţistul de 29 de ani care a decedat în 9 august în urma unui accident cu ATV-ul, a fost condus, miercuri, 12 august, pe ultimul drum.

Colegii săi din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj şi-au luat rămas bun de la tânărul care era vicepreşedinte al Sindicatului Europol - filiala Sălaj, în cadrul unui moment încărcat de emoţie. Deci de oameni ai legii au ieşit în faţa sediului Poliţiei Municipale, unde au ţinut un moment de reculegere în memoria lui Alin Unguraş, iar semnalele acustice şi luminoase ale autospecialelor au fost puse în funcţiune timp de un minut.

Tragedia s-a produs duminică, 9 august, în jurul orei 17, când poliţistul, aflat în timpul liber, se deplasa cu atv-ul pe o păşune, din localitatea Stâna, iar la un moment dat s-a răsturnat, decedând la scurt timp de la producerea evenimentului.

Vestea morţii poliţistului i-a cutremurat atât pe apropiaţii şi colegii săi de la IPJ Sălaj, cât şi pe cei de la Sindicatul Europol, omul legii fiind vicepreşedintele Filialei Sălaj a organizaţiei sindicale.
Poliţia Sălaj a transmis un mesaj de condoleanţe familiei celui decedat: „A fost un om extraordinar, iar cuvintele ne sunt de prisos pentru a spune cât îi vom simţi lipsa. Transmitem sincere condoleanţe familiei colegului nostru şi ne exprimăm regretul profund pentru pierderea suferită”.

politistul mort in accident de atv

Poliţistul a fost condus pe ultimul drum de familie, prieteni şi colegi FOTO Facebook.com/Sindicatul Europol

Cuvinte pline de emoţie au transmis şi colegii săi din Europol, pe pagina de Facebook a sindicatului poliţiştilor europeni: „Încă un coleg drag s-a dus să ne vegheze din ceruri… Cuvintele sunt de prisos şi vorbele sunt prea puţine pentru a descrie şocul şi regretul! Ceea ce trebuia să fie o zi liberă pentru colegul nostru Alin Unguraş s-a transformat în ziua fatidică, în care un cumplit accident l-a răpit din mijlocul familiei sale şi din mijlocul nostru, al familiei Sindicatului Europol.

Alin era Vicepreşedintele Filialei Sălaj a Sindicatului EUROPOL şi era apreciat pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume şi de a sări în ajutorul colegilor. Ca poliţist, IPJ Sălaj si Poliţia Română au pierdut un profesionist, un coleg devotat, un om care trăia pentru binele celorlalţi. Aline, îţi vom simţi lipsa şi te vom păstra veşnic în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace! Cerul are de azi încă un înger!”

VIDEO monitoruldesalaj.ro

Citiţi şi:

VIDEO Accidentul mortal din curtea unei spălătorii, surprins de camerele de supraveghere. Momentul impactului devastator

Mesajul Poliţiei după accidentul cu patru morţi din Sălaj. Cum arată maşina cu volan pe dreapta după impactul fatal

Zalău


Ultimele știri
Cele mai citite