VIDEO Liceele au făcut paradă pentru a-i convinge pe viitorii elevi să le aleagă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liceele din Zalău şi-au prezentat vineri într-un mod inedit oferta educaţională în faţa elevilor de clasa a VIII-a din oraş, redând prin scenete sau dansuri specializările şi profilurile pentru care organizează admitere în acest an.

Prezentarea inedită a ofertei educaţionale a avut loc în cadrul Marşului Carierei, organizat vineri, cu începere de la ora 12.00, pe platoul din faţa Prefecturii, de către Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă în Educaţie şi Inspectoratul Şcolar al judeţului Sălaj.  Marşul a marcat finalul Târgului Ofertei Educaţionale organizat în perioada 15 – 17 mai la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian”.


Liceele s-au prezentat la marş fie cu o scenetă, prin care au prezentant, în mod original, specializările şi profilurile pentru care se va face admitere în acest an, fie au ales să facă demonstraţii de dans ori demonstraţii sportive. Prezentarea ofertei Liceului Tehnologic „Voievodul Gelu” a fost făcută însuşi de patronul spiritual, care i-a introdus, pe rând, în... scenă, pe reprezentanţii fiecărui profil în parte.


Cei de la „Mihai Viteazul” au venit cu un „robot” cam stricat, pe care reprezentanţii diferitelor profiluri şi specializări ale liceului au încercat să îl repare ori chiar să îl cumpere. Elevii de la Liceul de Artă „Ioan Sima” au venit „înarmaţi” cu instrumente muzicale şi cu tablourile făcute de ei, iar cei de la Liceul Sportiv şi-au adus pe platoul din faţa Prefecturii campionii.


Toate liceele s-au străduit să facă impresie bună în faţa elevilor de clasa a VIII-a veniţi să se orienteze în privinţa alegerii locului unde vor învăţa din toamnă.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite