Un tânăr de 25 de ani s-a înecat în râul Someş în timp ce se scălda cu prietenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul băiatului a fost găsit în jurul orei 18.00
Trupul băiatului a fost găsit în jurul orei 18.00

Un tânăr de 25 de ani a pierit joi după-amiază, în timp ce se scălda, alături de prieteni, în apele râului Someş, aval de de Jibou. Pompierii au fost cei care i-au găsit trupul neînsufleţit şi l-au scos din apă.

Tragedia s-a produs joi, 23 iulie, după ora 16.00. Din primele informaţii, rezultă că tânărul se afla la scăldat, împreună cu mai mulţi prieteni, pe Someş, în zona podului de la Ciocmani. La un moment dat, în timp ce se scăldau, prietenii nu l-au mai văzut pe tânăr. Cum nu au reuşit să dea de el, au sunat la 112 iar pompierii Secţiei Jibou au ajuns imediat acolo şi au început căutările, cu ajutorul unei bărci pneumatice.


Potrivit reprezentanţilor ISU, trupul tânărului a fost găsit la aproximativ zece metri de locul în care a fost văzut ultima oară.

Vă mai recomandăm:

Un copil de 14 ani condamnat pentru tâlhărie a dat o nouă lovitură: a ameninţat o femeie cu un cuţit până i-a luat banii şi bijuteriile de aur

Un lector universitar de la ”Vasile Goldiş”, reţinut de procurori după ce le-a vândut studenţilor lucrări de licenţă gata întocmite - UPDATE


 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite