Un mort şi trei răniţi într-un grav accident rutier produs în Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autotursmul s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului
Autotursmul s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului

Un autoturism s-a răsturnat, vineri, 20 iunie, într-un şant de pe marginea DN 1 H, între localităţile Cuciulat şi Letca. În urma evenimentului, patru persoane au fost rănite, una decedând, câteva ore mai târziu, la spital.

Reprezentanţii IPJ Sălaj spun că vinovată de producerea accidentului este Daniela M., o şoferiţă de 35 de ani din Oradea, care conducea un autoturism pe DN 1 H, între Cuciulat şi Letca şi, din cauza neatenţiei la volan, ea a pierdut controlul direcţiei de mers, iar autoturismul a ieşit în afara părţii carosabile răsturnându-se în şanţ. 

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a şoferiţei şi a pasagerului din dreapta faţă, un bărbat în vârstă de 68 de ani, rudă cu femeia de la volan, dar şi rănirea gravă a pasagerilor de pe bancheta din spate – o femeie de 67 de ani, rudă şi aceasta cu şoferiţa, şi o femeie de 34 de ani. Toate cele patru victime au fost transportate cu ambulanţele la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Spitalului Judeţean, şoferiţa şi pasagerul din faţă au fost trataţi în Urgenţe şi lăsaţi la scurt timp să plece acasă, iar pasagera în vârstă de 34 de ani, policontuzionată, a rămas sub supraveghere. Din păcate, cealaltă pasageră, în vârstă de 67 de ani, a suferit pe drum către spital un prim stop cardio-respirator resuscitat cu succes, însă urmat de un altul resuscitat timp de aproximativ o oră fără ca pacienta să răspundă la manevrele de resuscitare.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite