Ultima şansă la primăvara europeană pentru Remat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României la volei masculin îşi joacă mâine, 18 ianuarie, la Baia Mare, ultima şansă de a ajunge în primăvara europeană, şi anume calificarea în CEV Cup.

În sala sporturilor "Lascăr Pană" din Baia Mare are loc mâine, cu începere de la ora 19.00, ultimul meci al echipei Remat din actuala ediţie a Champions League. După cum declarau ieri oficialii echipei în cadrul unei conferinţe de presă, este şi ultima ocazie de a câştiga un meci, de a obţine puncte şi de a putea juca, astfel, în primăvară într-o altă competiţie europeană - CEV Cup. Pentru asta, Rematul nu are nevoie doar de o victorie categorica împotriva adversarei de mâine - Euphony ASSE-LENNIK, campioana Belgiei, ci şi de o victorie cu 3:0 a fomaţiei italiene Trentino împotriva campioanei Spaniei.

"Sunt două echipe cu valori apropiate. Putem spera la o victorie", a spus primarul Radu Căpîlnaşiu.

Cei ce vor să susţină echipa la acest important meci pot pleca mâine la Baia Mare cu autobuzul pus la dispoziţie de primărie. Acesta va porni la ora 16.00 din parcarea din spatele instituţiei. Biletele s epot cumpăra de la chioşcurile de ziare din Zalău, dar şi la intrarea în sala sporturilor din Baia Mare.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite