Trei ani de la tragedia din Colectiv. Victimele incendiului, comemorate în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victimele tragediei din Colectiv vor fi comemorate în centrul municipiului, în cadrul unei acţiuni ce va avea loc marţi, 30 octombrie, la trei ani de la incendiul care curmat 65 de vieţi.

Cei 65 de tineri morţi în urma incendiului din Clubul Colectiv vor fi comemoraţi şi la Zalău, marţi, 30 octombrie, în ziua în care se împlinesc trei ani de la tragedie. Cei care vor să aprindă o lumânare şi să ţină un moment de reculegere în memoria tinerilor care şi-au pierdut viaţa în incendiul din 2015 sunt aşteptaţi pe Platoul de marmură, de la ora 18.

“Oricare dintre tinerii care au murit sau au fost răniţi ori desfiguraţi în incendiul îngrozitor şi absurd de la Colectiv, ar fi putut fi ai noştri. Au trecut 3 ani de la noaptea neagră care a lăsat urme adânci în sufletele românilor. 65 de tineri şi-au pierdut viaţa în urma acestui eveniment. Tineri cu speranţe, cu idealuri, cu visuri ce nu au mai apucat să fie trăite. Ne-am promis şi le-am promis să nu-i uităm, să nu uităm! Ne-au lăsat moştenire ceea ce trebuie să facem: – nu trebuie să ne dăm bătuţi şi nu trebuie să mai acceptăm lucruri de neacceptat”, spun organizatorii acţiunii.

Citiţi şi:

VIDEO Controverse după incendiul care a distrus un magazin. Pompierii, acuzaţi că au fost depăşiţi de situaţie. Cum se apără ISU

Se aprind lumânări în memoria victimelor din clubul Colectiv. "Colectiv suntem noi, tinerii care mergem aproape în fiecare weekend în localuri”

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite